3. Kuzey Yurdu

2010 yılı başında Kuzey Yerleşkede hizmete giren yurtta, ikamet alanları daireler şeklinde düzenlenmiştir. Yurt binası kız öğrencilere hizmet vermektedir.

Genel Bilgiler

Daire tipi yurttur.

İki odadan oluşan dairelerde 1 adet mutfak, 2 adet banyo ve 2 adet tuvalet bulunmaktadır.

Yurtta bulunan çalışma salonları sadece yurt öğrencilerine hizmet vermektedir.

Yurdun bodrum katında, yurtlarda kalan öğrencilerin kullanımına açık çamaşırhane bulunmaktadır.

Yurdun çatısında bulunan güneş panelleri sayesinde üretilen elektrik enerjisi tesisata akuple edilmiştir. Bu sayede yurtta tüketilen elektrik enerjisinin bir kısmı bu sistemden karşılanmaktadır.

Banyo giderlerinden toplanan su, arıtma işleminden geçirilerek tuvalet rezervuarlarında tekrar kullanılmaktadır (gri su).

Ortak Alanlar

Yurt Müdürlüğü Telefon: (212) 359 64 94

Danışma Telefon: (212) 911 60 30

(212) 359 45 27