2023-2024 Akademik Yılı Yurt Ücretleri

2024-2025 Akademik Yılı yurt ücretleri, yeni Akademik Yılın başlangıcından önce yayımlanacaktır.

1. Erkek Yurdu, 1. Kız Yurdu, 3.Kuzey Yurdu, 4.Kuzey Yurdu, 3.Kilyos Yurdu ödemelerini;
Yurt ücretleri çevrim içi (online) veya ATM kullanılarak; Garanti BBVA Bankası üzerinden Ödeme/Kurum/Üniversite/Boğaziçi Üniversitesi/Yurt Ücreti seçeneğini işaretleyip öğrenci numaranızı girerek yapabilirsiniz.

Kandilli Yurdu ve Anadolu Hisarı Yurdu ;
Yurt ücretleri çevrim içi (online) veya ATM kullanılarak; Garanti BBVA Bankası üzerinden Ödeme/Kurum/Üniversite/Boğaziçi Üniversitesi/Yurt Ücreti STI seçeneğini işaretleyip öğrenci numaranızı girerek yapabilirsiniz.

Depozito ödemelerini; çevrim içi (online) olarak Garanti BBVA Bankası üzerinden Ödeme/Kurum/Üniversite/Boğaziçi Üniversitesi/Yurt Depozito Ücreti seçeneğini işaretleyip öğrenci numaranızı girerek yapabilirsiniz.